Trygg handel hos Quiltefryd

Sikkerhet er like viktig for oss som for deg. Her kan du lese mer om hvordan vi benytter samme krypteringsteknologi som nettbanker og andre steg vi tar for å sikrer at quiltefryd.no gir en trygg handleopplevelse fra A til Å.

Trygg betaling

Nets trygg betalingsløsning logo

Vi får aldri vite bankinformasjonen din. Vi bruker Nets som er en av Norges største tilbydere av betalingsløsninger i butikk og på nett, og gjør at du kan være 100 % trygg når du handler hos oss. Les mer om nets og deres online betalingsløsninger her.

Kryptert kommunikasjon

Quiltefryd bruker samme krypteringsteknologi som nettbanker benytter for å sørge for at dataene dine ikke kan leses av uvedkommende når de beveger seg over internett. Vi krypterer all datatrafikk, så du kan føle deg trygg.

All kommunikasjon mellom din enhet og helt fram til oss krypteres såkalt ende-til-ende med minimum 256-bit kryptering. Det gir deg som bruker en trygghet på at ingen kan snoke i kommunikasjonen oss imellom.

Vårt krypterings-sertifikat er utstedt av Lets Encrypt og benytter SHA-256 med RSA-kryptering, noe som er ansett som dagens gullstandard.

Se etter denne hengelåsen i nettleseren din, som alltid er på plass når du bruker quiltefryd.no! Det gir deg som bruker en trygghet på at du kommuniserer trygt med oss.

Sikker lagring av passord og informasjon

Hvis du oppretter en kundekonto hos oss, er passordet aldri lagret eller behandlet i klartekst.

Det er likevel viktig å ha et bevisst forhold til sikkerhet rundt passord. Her er noen gode råd:

  • Del aldri passordet ditt med andre.

  • Vi vil aldri be deg om å dele passord med oss

  • Bytt passord regelmessig og ikke bruk samme passord flere steder

  • Logg ut av quiltefryd.no etter bruk

Hvis du ønsker å lese mer om hvordan vi beskytter dine persondata og hvilke løsninger vi benytter. Da kan du lese mer på vår side om personvern og hos Shopify sin policy på personvern og sikkerhet.