Søk
Filters
Close

Janome og Baby Lock

Se som Grid Liste
Sorter etter

Janome 920 Idun

Ordinærpris 2.195,- Tilbud juni 1.875,-
Prisgunstig symaskin for enkle behov
 
Basissymaskin av beste kvalitet. Prisgunstig da du får kvalitet med 5 års fullgaranti for pengene. Velg mellom 12 sømmer opp til 5 mm. bredde inkludert 1-trinns knappehull. Dette er en symaskin som krever litt mer manuell håndtering. Sømutvalget tilbyr knappehull, nyttesømmer, stretchsømmer, faldesømmer og noen dekorsømmer.
Ifølge den nordiske mytologien står IDUN for evig ungdom og fruktbarhet. Med IDUN produseres dine syprosjekter med energi.
Symaskin - mekanisk (gruppe 4)
12 nyttesømmer inkl. 1 stk auto ett-trinns knapphull
Ekstra høyt trykkfotsløft
Enhånds trådkutter
Nål-i-treder
5 års fullgaranti
En basissymaskin for deg som lapper sammen klesplagg, syr gardiner en gang iblant og kanskje falder opp en kant i ny og ne. Idun gir deg 12 nytte-,elastiske- og dekorative sømmer, automatisk 1-stegsknappehull, enkel å tre med nåltredere og transportørsenking. Her finnes ingen innebygde snarveier. Du stiller manuelt inn alle sømmer, stinglengde og bredde.

Tilbehørsboks
Oppevar ditt tilbehør lett tilgjengelig i den innebygde tilbehørsboksen. Fjern tilbehørsboksen for å få tilgang til den ekstra lange friarmen.

Standard trykkføtter
Sikksakkfot (montert på maskinen)
Auto 1-stegs knappehullsfot
Glidelåsfot
Applikasjonsfot
Rettsømsfot

Standard tilbehør
4 stk spoler
Skrutrekker liten og stor
Rengjøringsbørste
Sprettekniv
Nåleske
Fotpedal med strømkabel
Mykt maskindeksel
Instruksjonsbok
kr 1 895,00

Janome Memory Craft 14000 inkl. broderienhet

Junikampanje: -20%. Ordinærpris 67.995. Gratis kurs hos Janome i Drammen i å lage en Clutch hvis du kjøper denne maskinen i juni.
Memory Craft Horizon 14000 inkludert broderienhet
Sy-, quilte- og broderimaskin
Lekkert design, rask, brukervennlig, unike funksjoner og stillegående. Uansett om du syr lappeteknikk, hjemmeinnredning, klær, broderer eller en kombinasjon av alt, Memory Craft Horizon 14000 gjør sømmen enda mer inspirerende. Med på kjøpet følger også programvaren AcuTools og StitchComposer. Og ny brukervennlig garnbroderifunksjon.
Sy-, quilte og broderimaskin (gruppe 1A)
400 sømmer inkl. 13 stk ett-trinns knapphull 9 mm brede sømmer
Syhastighet 1000 sting pr minut
EasySet undertrådspolesystem
Invendig arbeidsområde 280 x 120 mm
350 innbygde design
11 alfabet i tre høyder: 10, 18 og 30 mm
Monogram, 2- og 3 bokstaver
Inkl. 4 rammer (100x40 til 230x300 mm)
Broderhastighet 1000 sting pr minutt
Kombinere og redigere design på skjermen
PC tilkobling
USB minne, USB kabel Trådklipp
5 års fullgaranti
280 mm arbeidsrom til høyre for nålen
Perfekt for quilting, søm av hjemmeinnreding eller prosjekter der ekstra plass er et must. Men det betyr også at maskinen kan romme en større broderramme, med all den stabilitet og presisjon som Janome er kjent for!

AcuFeed Flex™
Vårt transportørsystem har tidligere vært en favoritt blant quiltere for sin utrolige presisjon. AcuFeedFlex™ systemet er nå en avtakbar enhet. Ta av og sette på er enkelt! AcuFeedFlex™ kommer i to alternative bredder. De brede AcuFeed™ føttene trekker sto?et, med bredt grep, både fra oversiden og undersiden. Bruk disse føttene for quilting, for å sy sammen og tradisjonell søm. De smale føtterne gir presis kontroll for mer detaljert søm, som å montere glidelåser og tilpasse sømmer der plassen er liten.

Automatisk trykkfotløfter
Den automatiske trykkfotløfteren hever automatisk trykkfoten etter en trådklipp - når trådklipperknappen trykkes eller etter en programmert trådklipp på slutten av en rad med dekorative sømmer - slik at du kan holde begge hendene på syprosjektet hele tiden. Den kan også innstilles til å heve etter hvilken som helst søm, med nålen nede i sto?et, for enkel vending i hjørner. Denne ?otte egenskapen forenkler sømprosessen - du har mindre manuelle oppgaver og sparer tid og øker e?ektiviteten.

9 mm brede sømmer
Det er riktig - du kan sy 9mm brede sømmer på Memory Craft Horizon 14000! Den ekstra bredden gjør alle dine pyntesømmer kraftigere og enda mer dekorative. Bredere og mer distinkte sømmer gjør det mulig å fylle et område med søm raskere – og du sparer verdifull tid mens du syr.

Stitch Composer™
Det unike Stitch Composer™ programmet lar deg lage og redigere sømmer på datamaskinen. 100 sømmer fra symaskinen er allerede lagret i programmet. Du kan gjøre små eller store endringer på eksisterende sømmer. Programmet er enkelt å bruke og du overfører sømmen til symaskinen din på et blunk.

Uavhengig motor for undertrådspoling
Nå har du muligheten til å spole undertråd mens du syr. Memory Craft Horizon 14000 har ekstra motor for undertrådspoling.

Undertrådspolning med trådkniv
Den nye spolmekanismen har fem kniver. Det går raskt og enkelt å spole undertråd.

Enkelt å legge i undertrådspolen
Det spesialdesignede spolehuset og spoledekslet gjør det enkelt å legge ned spolen, klippe av tråden og sette på spoledekslet. Nålen henter automatiskt opp undertråden når du starter å sy. Ingen lange trådender, enkelt og bekvemt!

One Step™ Stingplateskift med kun ett trykk
Å bruke de riktige verktøyene til rett tid er viktig i søm. For å sy sammen lappeteknikk, sy i tynne sto?er eller for broderi gjør rettsøm stingplaten den store forskjellen. Du kan enkelt skifte stingplate på noen sekunder. Trykk på spaken for å frigjøre stingplaten og legg på den nye stingplaten, trykk den ned og den smetter på plass. Dette systemet inkluderer også en sensor som bare vil tillate at rettsøm syes når rettsøm-stingplaten er på plass, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at nålen skal ødelegges! Begge stingplatene er inkludert som standard tilbehør.

91 nålposisjoner
Dette åpner for ?ere detaljer i dekorsømmer og utrolig finjustering av alle sømmer. Og med 9mm stingbredde står detaljene virkelig frem.

Garnbrodering
Lag kreative garnbroderier innfelt i klær eller interiørprosjekter. Nye garnbroderiføtter og garnguider gjør garnbroderingen bekymringsfri, med et vakkert resultat.

Standard trykkføtter
Sikksakkfot (montert på maskinen)
Auto 1-stegs knappehullsfot inkl. stabiliseringsplate
Faldfot
Glidelåsfot
Usynlig glidelåsfot
Applikasjonssfot
Applikasjonsfot åpen
Blindfaldfot
Kastefot
Frihåndsquiltfot lukket QC/åpen QO/sikksakk QV
Knappfot
Knapphullsplate
1/4” fot
Bred og smal overtransportørfot med holdere
Glidlåsfot og applikasjonsfot til overtransportør
Broderifot i metall
Quiltlinjal
Garnbroderingsfot liten og stor
Garnguide

Standard tilbehør
5 st spoler
Sprette- og knappehullskniv
Skrutrekker (stor)
Rengjøringsbørste
Rengjøringsolje til spolehus
Nåleske 5-pakk sortert
Trådsnellestopp liten, stor og spesial
Ekstra snellepinne
Trådsnelle lokk
Filt til snellepinnen
Trådnett
Forstørrelsesglass
Pekepenn til trykkskjermen
Rettsømstingplate
Spolehus til broderi (gul/20g)
Broderisaks
Syguide
Broderirammer FA100x40 mm, SQ140x140 mm, SQ230x230 mm og GR230x300 mm
Sjablonger til rammene
4 stk lange og 4 stk korte magnetklemmer
Kneløft
USB-kabel
Sy-/broderibord (transparent) 670x310 mm
Startkit broderi
Strømkabel
Bred fotpedal
Maskindeksel i stoff med svart Janome broderi
Broderienhet
Veske til broderienheten
Programvaren HorizonLink inkl. AcuTools og StitchComposer
Ikonoversikt
Instruksjons DVD
Instruksjonsbok
kr 54 395,00