Søk
Filters
Close

Janome MyLock 644D

GRATIS FRAKT I NORGE:
My Lock 644D
Norges mest populære overlockmaskinen
Du syr barneklær, gardiner og puter til familien, vennekretsen og slekten. Uansett om din interesse er klær-, interiør- eller patchwork, så er overlockmaskinen det riktige valget for deg. Overlockmaskinen har de spesielle sømmene du trenger og har mengder med spennende tilbehør å komplettere med.
Overlockmaskin, 4 tråders
Flatlock, rullorsøm og rynkesøm
Syr 2-, 3- og 4-tråders sømmer
Senkbar kniv
Di?erensialtransport fra 0,5 – 2,25
Hurtigtreing av undergriperen
Oppsamlerboks for avklipp integrert
Nål-i-treder medfølger
Instruksjons DVD 5 års fullgaranti
Overlockmaskinen kompletterer symaskinen
Overlocken er et komplement til symaskinen for å få et profesjonelt resultat på arbeidet ditt. Overlocken syr rettsøm, renklipper sømkanten og kaster over klippekanten i en og samme operasjon. Den mekaniske overlockmaskinen er en basisoverlock hvor du manuelt justerer dine sømmer og innstillinger. Mulighetene med en overlock er mange og resultatet imponerende. Overlocken gir et fint sømresultat i alle sto?er. Du kan bruke en overlock til ca 80% av din søm.

Brukervennlig
My Lock 644D er en avansert mekanisk overlock med en syhastighet på opp til 1300 sting per minutt. Gode egenskaper som elektronisk hastighetskontroll og enkel frakobling av overkniven. Instruksjons DVD følger med på kjøpet og forsikrer deg om et profesjonelt resultat allerede fra start.
My Lock 644D har 2 nåler med 2-, 3- og 4-tråds sømmulighet. Justerbar di?erensialtransportering (i forhold 0,5 til 2,25) og justerbar klippebredde. Dette gir deg en økt kontroll for søm i nesten alle typer sto? og er en nødvendighet for kreative overlockteknikker.

Enkel tredning
Forenklet tredning gjenom fargekodet tredningsguide og hurtigtredning av undertransportøren. Når du løfter trykkfoten løser trådspenningen ut automatisk, slik at du enkelt kan dra i trådene. Forspenning på nedre gripertråd gjør at du ikke behøver å endre trådspenningen for rullefald. Du skifter enkelt til rullefald med en spak, uten å bytte stingplaten.

Sømmer
4-tråders forsterket overlock, stretch og rynking.
3-tråders overlock, kastsøm, wrapped, ?atlock, smal søm, picotkanting og rullefald.
2-tråders overlock, kastsøm, wrapped, ?atlock og rullefald.

Standard trykkfot
Overlockfot montert på maskinen

Standard tilbehør
Rengjøringsbørste
Nåleske
Skrutrekker liten og stor
4 stk store snellestopper
Olje
Pinsett
4 stk trådnett
4 stk trådholderkoner
Ekstra overkniv
Fastnøkkel (til overkniven)
Nålitreder
Avfallsbeholder
Tillbehørseske
2-tråds hake
Fotpedal med strømkabel
Plasttrekk
Instruksjons DVD og instruksjonsbok
Tilgjengelighet: 3 på lager
SKU: 644
kr 5 495,00